jg.png

Vakantie Opvang

2,5 - 12  jaar

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 Vakantie Opvang

Happy Kidz biedt ook vakantie opvang aan voor alle kinderen uit België en Nederland.
Ze worden goed opgevangen door ervaren enthousiaste begeleiders in een grote overzichtelijke, toegankelijke en uitnodigende ruimte:
- 3 sfeervolle huisjes, die ontworpen zijn door
de kinderen zelf; een coole tienerkamer, een
supermarkt winkeltje en een gezellige
prinsessen kamer.
- een grote apenkooi met een ballenbak
- een “grasveldje” voor het bouwen van grote
legoblokken
- een grote ruimte om fijn te dansen en te
spelen
- een mooi afgezette hoekje om goed
te knutselen
- een gezellige TV hoek en
- ook een tuin voor buiten activiteiten.

Fantasie, spel en sociale beleving worden ten volle uitgedaagd.

Veel activiteiten van en met uw kind worden samengevat in de term "spel". Door middel van spel leert uw kind om te gaan met de wereld om hem heen. Via spel oefent uw kind zijn motorische, creatieve en sociale vaardigheden.
Elk kind heeft behoefte aan uitdaging en stimulans. Steeds nieuwe dingen uitproberen en onder de knie krijgen geeft een gevoel van ZEKERHEID:

Ik kan iets, ik ben . . . . competent.

 

De inrichting speelt een belangrijke rol. Denk aan het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van uw kind: ergens op klimmen, eraf vallen, nog een keer proberen, en nog eens.
Bij Happy Kidz is er een apenkooi met een grote ballenbak. Uw kind leert van vallen en opstaan, het gaat bepaalde spieren beter beheersen en daardoor voelt het zich zekerder. En als hij zich zeker voelt is hij in staat weer nieuwe, moeilijker dingen uit te proberen: In een ruimte zoals bij Happy Kidz zijn die ‘moeilijke’ en dus spannende elementen goed aanwezig.

De ruimtes zijn uitdagend ingericht, waarin uw kind zijn grenzen kan verleggen, waarin het niet steeds afhankelijk is van volwassenen, maar zelf dingen kan ondernemen.

Het gevoel van EIGENWAARDE zal bij uw kind goed groeien!