Veiligheid

Overzichtelijke speelruimten

Deskundig Team

Betrokken

Sociaal & Creatief

Volledige Service

Opvang 0-12 jaar op 1 locatie

"Happy Kidz" wil alle kidz happy maken!

Onze droom!

Het zou toch geweldig zijn, wanneer broertjes en zusjes op dezelfde locatie opgevangen worden, waar ze zich van hun 1ste tot hun 12e levensjaar kunnen thuis voelen.

Happy Kidz droom is uitgekomen:
Alles onder 1 dak, maar toch ieder in hun eigen leeftijdsgroep en ook nog met de mogelijkheid om te spelen met alle leeftijden.

Uw kinderen kunnen van jongs af aan op een vertrouwde plek doorstromen tot de middelbaar en samen opgehaald worden door mama of papa op 1 dezelfde locatie.

Uw kind staat centraal!

Wij willen u het vertrouwen geven, dat uw kostbaarste bezit, uw schatje in goede handen is bij Happy Kidz. Daarom zetten wij geborgenheid, veiligheid en een thuis gevoel op de eerste plaats.


Dat uw kind zich happy voelt, is onze prioriteit!

Happy Kidz werkt uitsluitend met gediplomeerde kinderbegeleidsters en verzorgend personeel.


Een passie voor kinderen is hierbij essentieel!

Veel activiteiten van en met uw kind worden samengevat in de term "spel". Door middel van spel leert uw kind om te gaan met de wereld om hem heen. Via spel oefent uw kind zijn emotionele, motorische, sociale en creatieve vaardigheden, waar Happy Kidz veel aandacht aan besteed. Dat kunt u ook heel goed terug vinden in ons interieur en overzichtelijke, uitdagende speelruimtes.

Uw kind verdient het beste!

Welkom!

Met open armen verwelkomt het Happy Kidz Team u en uw kind(eren) en ziet het erop toe, dat uw kind(eren) de beste, aangepaste aandacht krijgen!

Over Happy Kidz

IMG_20181017_130609_bewerkt_bewerkt.jpg
jg.png
mp.png
jb.png
mr.png