1 X 4=4

2X4=8
 

8X4=32

9X4=36
10X4=40

Buitenschoolse Opvang

2,5 - 12 jaar

ABCD ...

.....HIJ.........

1
4

3
4

?

+

=

.....QRSTUVW....

..XYZ....

....EFG...

....KLMNOP.....

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Buitenschoolse Opvang
Uw kind verdient het beste!
 

Happy Kidz biedt herkenbare, toegankelijke en uitnodigende ruimtes voor jonge schoolgaande kinderen.
3 sfeervolle huisjes die kindgericht ingedeeld zijn, waarin uw kind gemakkelijk de weg kan vinden: daar is een kamer waar ik me kan verkleden als een prinses, daar is een winkeltje waar ik dingen kan verkopen en als tiener kan ik terecht in de tienerkamer.

Uw kind zal zich thuis voelen bij Happy Kidz!

 

Veel activiteiten van en met uw kind worden samengevat in de term "spel". Door middel van spel leert uw kind om te gaan met de wereld om hem heen. Via spel oefent uw kind zijn motorische, creatieve en sociale vaardigheden.

Elk kind heeft behoefte aan uitdaging en stimulans.
Steeds nieuwe dingen uitproberen en onder de knie krijgen geeft een gevoel van ZEKERHEID:

Ik kan iets, ik ben . . . . competent.


De inrichting speelt een belangrijke rol. Denk aan het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van uw kind: ergens op klimmen, eraf vallen, nog een keer proberen, en nog eens.
Bij Happy Kidz is er een apenkooi met een grote ballenbak. Uw kind leert van vallen en opstaan, het gaat bepaalde spieren beter beheersen en daardoor voelt het zich zekerder. En als hij zich zeker voelt is hij in staat weer nieuwe, moeilijker dingen uit te proberen: In een ruimte zoals bij Happy Kidz zijn die ‘moeilijke’ en dus spannende elementen goed aanwezig.
De ruimtes zijn uitdagend ingericht,  waarin uw kind zijn grenzen kan verleggen, waarin het niet steeds afhankelijk is van volwassenen, maar zelf dingen kan ondernemen.

Het gevoel van EIGENWAARDE zal bij uw kind goed groeien!

De Happy Kidz Bus verzorgt het vervoer van uw kinderen van- en naar school:
- Het Engels Hof

- Jan Rosier centrum
- Jan Rosier wijk
- Aan de Basis
- De Bolster

- Het Bieske
 

Ze worden goed opgevangen door ervaren enthousiaste begeleiders in een grote overzichtelijke ruimte, waarin allerlei creatieve eilandjes zijn gecreëerd. Fantasie, spel en sociale beleving worden ten volle uitgedaagd.

Een plek voor rust bij de TV hoek en een plek om huiswerk te maken is voorzien. Na school is het de tijd, dat uw kind zelf mag kiezen wat het graag wilt doen.
 

Uw kind verdient het beste!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7.30 – 9.00 u en 15.00 – 18.30 u

Woensdagmiddag 12.00 – 18.30 u