CREATIEVE GEDEELTE

Zelf ontdekken hoe iets ontstaat, hoe iets gemaakt wordt en wat gaat gebeuren als je iets samen mengt en nog veel meer…..
De kidz worden op een speelse manier, iets educatiefs aangeleerd en hun theoretische aanvulling op school, wordt nu in praktijk uitgevoerd.
Dan zien ze zelf, waar hun interesses liggen, wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. . . Dit is uniek bij Happy Kidz!!!

Hoe werkt het?

De kidz krijgen het materiaal aangereikt in een kistje. Zelfstandig gaan ze het proefje doen of het creatieve werkje maken met behulp van aanwijzingen op een bordje, die ze zelf kunnen volgen én de goede uitleg van het Happy Team.

Waar ligt hun interesse?
Op de lagere school gaan de kidz dan meer beseffen wat ze later graag willen worden, zodat ze op het middelbaar makkelijker hun eigen beroepskeuze kunnen maken.
Ze kunnen dan zelf bepalen of ze het leuk vinden om bijv:


   wetenschap te doen: chemische proefjes zelf maken en ontdekken
wat er dan gebeurd (van poeder haargel maken)


   techniek met hout: hoe iets gemaakt kan worden en hoe het in
elkaar gezet wordt (zelf een trekpop uitzagen en klaar maken)

   kunst door verftechnieken te creëren: hoe een print op bijv een
t-shirt ontstaat (5 kleurige print heeft 5 sjablonen)

Trotse ouders en begeleiders!

De ouders of begeleiders zullen het supertof vinden om mee te doen en te zien wat hun kind allemaal kan. Wat is nog mooier dan te zien wat je kind voor moois creëert, dat het goed inzicht heeft bij het metselen van een huis en zelfstandig hout bewerkt voor een trekpop.

Uw kind ontwikkelt zichzelf tot een volwaardig persoon.
Dat kunt U zelf meemaken bij “Happy Kidz”.

This is the Popup Module feature. Assign any module to the popup module position, and ensure that the Popup Feature is enabled in the Gantry Administrator.

You can configure its height and width from the Gantry Administrator.

More Information